zaterdag 9 januari 2016

We zijn aan het aftellen

Nog ongeveer zeven dagen en dan is Kitty Jewel uitgerekend van haar nestje van Bashiir.

Even voorstellen:

Kitty Jewel is bij ons, Huibert en Suzan van cattery Silfescian in Haarlem, geboren. Helaas moest zij na een blijvend conflict in de groep herplaatst worden. Dit heeft uitstekend voor haar uitgepakt en ze is heel gelukkig bij haar nieuwe mensen Michel, Christel en Kiki én de wat oudere Abessijnse kater Franz die maar een paar straten verder wonen in het centrum.

Bashiir is niet bij ons geboren maar in cattery Catman Duma in Heiloo. Hij is een superlief, gezellig en aanhankelijk rood vriendje hier bij ons in huis en als kers op de taart stamt hij ook nog af van dierbare katten uit de beginjaren van onze cattery af. Hij heeft bijvoorbeeld dezelfde interesse voor de afvoer van onze badkuip als de ook al zo ontroerend lieve Valentijn, onze dekkater van 25  jaar geleden en de stammoeders van onze cattery, het sorrel Abessijn-variantpoesje Shirezah (Chatkantarra Nefertiti) en het zilver Abessijnse poesje Chatkantarra Tamara.


Op de website zijn in het topic over haar heel veel jeugdfoto's te vinden en dit is het nesttopic over haar eerste drie levensmaanden: Nestje met Jewel en Jorca

Geen opmerkingen:

Een reactie posten