zaterdag 9 april 2016

We zijn weer aan het aftellen maar nu andersom

Eind maart hebben ze weer een autoritje gehad. Naar de dierenarts voor een knuffelsessie en de chip. We laten deze bewust wat jonger geven. Een van de redenen is dat hun huid dan nog soepeler is en het inbrengen makkelijker gaat én omdat ze dan nog wat meer bescherming hebben van de maternale antistoffen. Bij een vaccinatie wordt het lichaam hard aan het werk gezet om antistoffen te maken en dan is het wel zo goed dat er geen extra belasting bijkomt door ze ook op datzelfde moment te laten chippen.

Bij de dierenarts voor een knuf en de chipVorige week wipte ik even langs om ze te ontwormen. Kitty Jewel vond mijn tas de juiste plaats om haar dochter Sher Shirezah te zogen.


De twee gebroeders. Ze zijn zo verschillend. Sol is de grootste boef, dat moet hij van zijn moeder hebben en Sven Shabu is de grootste knuffel. Dat heeft hij van papa.


Over het uiterlijk schoon zijn we ook zeer tevreden.
Ze zijn uitstekend op gewicht en groeien heel gelijkmatig. Een week eerder, tijdens het chippen waren ze ook gewogen en ze waren alle drie precies een ons aangekomen.En toen zag de kleine Sher onze Polly die ook voor een prikje mee was en was ze opeens niet meer de kleinste. Zo leuk dat verschil tussen poezen en katers. Haar broertjes zagen Polly ook wel maar verbonden daar geen reactie aan. Poezen dus wel. Als Sher bij ons komt wonen, zal ik er alle aandacht aan geven om de meest ideale relatie tussen haar en Polly te krijgen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten